Impressum


4florist.be is een project van: Fa Den Hartog Keramiek / 4florist

Postbus 148,  NL- 3400 AC IJsselstein,  Nederland.

T. +31 650 40 17 90


Handels Register, KvK Te UTRECHT 30081049 / BTW. Nr: NL028523581B01

Algemeen directeur: Dhr. W. den Hartog

Welkom op onze website. Als u doorgaat met het bladeren en het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord om te voldoen aan en zijn gebonden door de volgende bepalingen en voorwaarden voor gebruik, die samen met ons privacybeleid regelen Fa. Den Hartog Keramiek / 4florist 's relatie met u in verband met deze website.


De term "4florist" of "aanbieder" of "ons" of "wij" verwijst naar de eigenaar van de website waarvan de statutaire vestiging te IJsselstein, Nederland. Ons bedrijf registratie nummer KvK. 30081049 te Utrecht, De term "u" of "gebruiker" verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende voorwaarden voor het gebruik:

De inhoud van de pagina's van deze website is voor je algemene informatie en gebruik. Het is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

Noch wij, noch derden enkele garantie of waarborg ten aanzien van de nauwkeurigheid, tijdigheid, de prestaties, de volledigheid of de geschiktheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor een bepaald doel. U erkent dat dergelijke informatie en materiaal kan onnauwkeurigheden of fouten en we uitdrukkelijk uitgesloten aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of fouten in de ruimste mate toegestaan door de wet.

Uw gebruik van informatie of het materiaal op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk worden gesteld. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie die beschikbaar is via deze website aan uw specifieke eisen voldoen.

Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie verleend aan ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, look, uitstraling en afbeeldingen. Reproductie is verboden anders dan in overeenstemming met het auteursrecht, dat deel uitmaakt van deze algemene voorwaarden.

Alle merken die in deze website die niet het eigendom van of in licentie verleend aan de exploitant worden erkend op de website.

Onbevoegd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering tot schadevergoeding en / of een strafbaar feit.

Van tijd tot tijd kan deze website ook naar links van andere websites verwijzen. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak om nadere informatie. Zij betekenen niet dat we instemmen met de website (s). Wij hebben geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte website (s).

U mag niet een link naar deze website leiden of van een andere website of document zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van 4florist.

Uw gebruik van deze website en alle geschillen die voortvloeien uit het gebruik van de website is onderworpen aan de wetten van Nederland.

Dank u voor uw bezoek aan onze website!

4florist.be / Team.